Достава

Достава

Доставата на нашите производи спакувани во термобоксови кои ја задржуваат топлината на храната, ја вршат доставувачи со специјализирани возила за превоз на храна.


Доставата е бесплатна за нарачки во износ од 500 или повеќе денари, во спротивно се наплаќа 100 денари.


Дооел Марио Матео нема да биде одговорен за задоцнување на Вашата нарачка доколку истото се должи на настан на виша сила.